Passa al contingut principal

Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: novembre, 2018

CAU A GRANOLLERS

BON DIA XALOC!  Aquest dissabte el cau serà com sempre de 16: 00h  a  18:00  amb la petita diferència que en comptes de quedar al lledoner, ens trobarem tots a les  16:00  a l'Església , ja que hem preparat una Gimcana pel centre de Granollers!!! Per altra banda també ús demanaríem que en aquest cau els de Xaloc portessin una petita càmera , ja que l'hauran d'utilitzar per realitzar la gimcana.  Finalment demanem que els de 3r any portin el mòbil, ja que hauran d'anar a diferents llocs en petit grup i sols, i volem estar en contacte amb elles i ells per qualsevol coseta! La recollida també serà a la plaça de l'Església a la mateixa hora que sempre a les 18: 00h ! PER CERT ES MOLT IMPORTANT QUE  PORTEU   FOULARD !!! EXEMPLE DE PETITA CÀMERA QUE TINGUEU UN BON DIVENDRE I ENS VEIEM DEMÀ A LES 16:00H A LA PLAÇA DE L'ESGLÉSIA!

CONEIXEM ELS CAPS

BON DIA!!!  Aquest cap de setmana, hem anat a la Garriga i ens ho hem passat d'allò més  bé !  Aquesta sortida anava encarada a la coneixença dels caps, a partir d'una sèrie d'activitats, van poder descobrir una miqueta les aficions, les coses que els hi agraden o no els hi agrades, les manies que poden tenir, etc. Els diferents caps. A part d'aquesta coneixença vam jugar a una petita gimcana de jocs en equip! Finalment ens vam trobar una activitat de dansa, per la marató de TV3, així que ens vam afegir a ella i vam estar ballant una estona, on vam poder veure els dots que tenen totes les nenes i nens ballant!!

PRIMERA SORTIDA

Bon dia Xaloc!  Com ja sabreu, aquest cap de setmana tenim la primera sortida (UEEE!), aquesta es realitzarà a LA GARRIGA!! SORTIDA (DISSABTE 24 a les 15:45) Sortirem caminant des del LLEDONER. Per tant ens trobarem el dissabte dia 24 a les 15:45h al Lledoner , per tal d'arribar a la Garriga cap a les 18:00h més o menys! ARRIBADA (DIUMENGE 25 a les 16:00h) La tornada  també  es farà caminant, sortirem de La  garriga  cap a les 14: 00 h  i arribarem al   LLEDONER a les 16:00h més o menys " En  cas que canvies l'horari de tornada,  ús   avisaríem  via  whats  app. "  ÀPATS DE LA SORTIDA · Dissabte   24 - Berenar  - Sopar per compartir! Primers plats: els de tercer any Segons plats: els de primer i segon any Poster: Els caps  · Diumenge 25 - Esmorzar - Dinar AVÍS!   Aquest cap de setmana farà fred, i és possible que plogui, és per això que us demanem que porteu roba per abrigar i alguna capelina per si plou.   També u