Passa al contingut principal

SORTIDA PUIGGRACIÓS

BONA TARDA XALOC!


Ja ha arribat!!!! Aquest cap de setmana tenim sortida!!!


Anirem al....PUIGGRACIÓS i acamparem!

Pujarem des de la Garriga fins el Puiggraciós, és per això que demanem que portin calçat còmode.


Quedem a les 15.00h a l’estació de Granollers – Canovelles i arribarem Diumenge a Granollers - Canovelles mes o menys a les 15.30h, a la mateixa estació. 

Àpats: 

Dissabte
-Berenar 

- Sopar per compartir!
  • Primers plats: els de tercer any
  • Segons plats: els de primer i segon any
  • Poster: Els caps 

Diumenge
-Esmorzar
-Dinar







AVÍS! Aquest cap de setmana farà fred, és per això que us demanem que porteu roba per abrigar i alguna capelina. Per altra banda demanem que els caps de patrulla, portin el mòbil, aquest serà requisat el mateix dissabte però el necessitarem diumenge al matí. 

IMPORANT: Qui tingui cançoners que els porti i sobretot en aquesta sortida han de portar lots!

I com sempre el que no us pot faltar són moltes ganes de passar-ho bé i d’aprendre. 

FINS DISSABTE!!

Sempre a punt!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CAU A GRANOLLERS

BON DIA XALOC!  Aquest dissabte el cau serà com sempre de 16: 00h  a  18:00  amb la petita diferència que en comptes de quedar al lledoner, ens trobarem tots a les  16:00  a l'Església , ja que hem preparat una Gimcana pel centre de Granollers!!! Per altra banda també ús demanaríem que en aquest cau els de Xaloc portessin una petita càmera , ja que l'hauran d'utilitzar per realitzar la gimcana.  Finalment demanem que els de 3r any portin el mòbil, ja que hauran d'anar a diferents llocs en petit grup i sols, i volem estar en contacte amb elles i ells per qualsevol coseta! La recollida també serà a la plaça de l'Església a la mateixa hora que sempre a les 18: 00h ! PER CERT ES MOLT IMPORTANT QUE  PORTEU   FOULARD !!! EXEMPLE DE PETITA CÀMERA QUE TINGUEU UN BON DIVENDRE I ENS VEIEM DEMÀ A LES 16:00H A LA PLAÇA DE L'ESGLÉSIA!

Sortida de passos 2-3 d'octubre

  Holaholaholaa Xaloc!! Com bé sabeu aquest cap de setmana és l’última sortida del curs i la fesa de passos. Els caps estem súper tristos, però contents per aquest gran any!💙 Dissabte ens trobem a l’estació de Granollers-Canovelles a les 11:40h , el tren surt a les 11:53h així que sigueu puntuals!! Anirem al cau de Vic, ara per ara no fa gaire fred, ja sabeu tot el que heu de dur a la motxilla: sac, aïllant, pijama, algun jersei, roba de recanvi, necesser, cantimplora, impermeable o capelina per si de cas, lot, calçat còmode, el FULARD ( importantíssim), la camisa (qui la tingui), el cançoner de campaments, i els següents àpats : - Dinar de dissabte - Berenar de dissabte - Sopar de dissabte - Esmorzar de diumenge - Dinar de diumenge IMPORTANT: la tarda de dissabte la dedicarem a preparar els regals que vau pensar fa dos caus, recordeu que si hi ha alguna cosa que havíeu de preparar pel vostre compte estigui mínimament a punt. Va, que serà un comiat preciós!!

Festa de passos

 Bon dia dia!!!  Com van aquests ànims?? Nosaltres estem una mica tristetes perquè s’acabi aquest súper curs… però amb ganes també de començar-ne un de nou!  Com ja sabeu, aquest cap de setmana tenim la Festa de Passos!  Us expliquem com funcionarà tot. Horaris:  Ens trobem dissabte 1 d’octubre a les 8:20h a l’estació de Granollers Canovelles. Serem 3 unitats agafant el tren alhora, per tant al arribar busqueu-nos i aneu-vos quedant tots els xaloquets i xaloquetes ben juntes.  Anirem a dormir amb toooot l’Agrupament al súper camp del Puiggraciós (puigjajotas pels amics).  Dissabte, com ja us vam comentar, el dedicarem a acabar els regals i a fer el comiat amb la nostra unitat. Recordeu de portar el material extra que necessiteu cada grup!! Diumenge, ben esmorzat, farem el pas! Dinarem ja amb la nova unitat.  Havent dinat, ens vindran a buscar les famílies alla mateix, entre les 15:00 i les 15:30.  Què cal portar?:  - motxilla de sortida  - Roba d’abric  - Camisa i Foulard - Àpats: sego